Pitabrød med thaikrydrede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Syltet ingefær, sambal oelek, lime og soja giver rejerne sit thaiinspirerede pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pitabrød
  • 2 spsk Buko® Pikant
  • 2 salatblade

Marinade

  • ½ tsk finthakket syltet ingefær
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk sambal oelek
  • ¼ tsk thai fiskesauce eller sojasauce
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g optøede og afdryppede rejer
  • ½ gul peberfrugt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun pitabrødet og åbn det. Smør osten indvendigt og kom salaten i.

Marinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen.

Vend rejerne i marinaden. Fyld rejerne og strimler af peberfrugt i pitabrødet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: