Pitabrød med thaikrydrede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Syltet ingefær, sambal oelek, lime og soja giver rejerne sit thaiinspirerede pift.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pitabrød
  • 2 spsk Buko® Pikant
  • 2 salatblade

Marinade

  • ½ tsk finthakket syltet ingefær
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk sambal oelek
  • ¼ tsk thai fiskesauce eller sojasauce
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g optøede og afdryppede rejer
  • ½ gule peberfrugter

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun pitabrødet og åbn det. Smør osten indvendigt og kom salaten i.

Marinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen.

Vend rejerne i marinaden. Fyld rejerne og strimler af peberfrugt i pitabrødet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde: