Pitabrød med thaikrydrede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Syltet ingefær, sambal oelek, lime og soja giver rejerne sit thaiinspirerede pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pitabrød
  • 2 spsk Buko® Pikant
  • 2 salatblade

Marinade

  • ½ tsk finthakket syltet ingefær
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk sambal oelek
  • ¼ tsk thai fiskesauce eller sojasauce
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g optøede og afdryppede rejer
  • ½ gul peberfrugt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun pitabrødet og åbn det. Smør osten indvendigt og kom salaten i.

Marinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen.

Vend rejerne i marinaden. Fyld rejerne og strimler af peberfrugt i pitabrødet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: