Pitabrød med thaikrydrede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Syltet ingefær, sambal oelek, lime og soja giver rejerne sit thaiinspirerede pift.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • ½ tsk finthakket syltet ingefær
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk sambal oelek
  • ¼ tsk thai fiskesauce eller sojasauce
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g optøede og afdryppede rejer
  • ½ gule peberfrugter

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun pitabrødet og åbn det. Smør osten indvendigt og kom salaten i.

Marinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen.

Vend rejerne i marinaden. Fyld rejerne og strimler af peberfrugt i pitabrødet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: