Pizza med blåskimmelost og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Prøv den klassiske pizza med ny og smagfuld topping.

Ingredienser

Antal portioner

Pizzadej

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand - lillefingervarmt
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 425 g hvedemel (ca. 7 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Opløs gæren i vandet. Tilsæt olivenolie, salt, sukker og hvedemel. Ælt dejen smidig i en foodprocessor eller i hånden. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.

Tag dejen op og læg den på en meldrysset bord. Rul dejen ud til 4 portionspizzaer. Læg dem på en bageplade, og spred tomatsauce over dem. Skræl rødløget og skær det i skiver og læg dem på pizzaerne. Fordel skimmelosten over og bag midt i ovnen. Læg rucola på pizzaerne og server straks.

Bagetid

10-15 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: