Pizza med bresaola og rødbeder
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 35 min
•
Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen!
Ingredienser
Pizzadej
|
10 g
Gær
|
|
|---|---|
|
3 dl
Koldt vand
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
125 g
Fuldkornsdurummel
|
|
|
250 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
Tomatsauce
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
|---|---|
|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
|
2
Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
50 g
Skyllet rucolasalat
|
|
|---|---|
|
100 g
Bløde soltørrede tomater i strimler
|
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
Sådan gør du
Pizzadej
Tomatsauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.
Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 20,1 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.