Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.
Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.
9854 kJ / 2355 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 20,1 g |
Fedt: | 22,9 % | 3,8 g |
Prøv også denne opskrift på pizza
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Koldt vand
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
125 g
Fuldkornsdurummel
|
|
250 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
2
Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
50 g
Skyllet rucolasalat
|
|
---|---|
100 g
Bløde soltørrede tomater i strimler
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|