Pizza med kammuslinger og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Skøn skaldyrspizza - toppet med serrano skinke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 rå kammuslinger i halve
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 pizzadej - færdig
  • 400 g store blommetomater i skiver
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15% Mozzarella
  • 5 skiver serrano skinke - tyndt skåret

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Drys muslingerne med halvdelen af saltet og lad dem trække tildækket i køleskabet i 5-10 min. Tør muslingerne. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og fordel tomatskiver, muslinger og forårsløg. Drys med peber, resten af saltet og med ost. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen, til osten er gylden. Tag pizzaerne ud, læg skinken på og server straks.

Tip

Skinken kan også bages med.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Prosecco Piemonte, Italien

Når det skal være italiensk, hvorfor så ikke italienske bobler? Prosecco med betegnelsen Extra Dry (det betyder i virkeligheden halvtør) Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat

Andre gode forslag