Pizza med porrer og bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g bacon i tern
  • 2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
  • 2 zittauerløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 2 spsk hakket rød chilipeber
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 forbagte pizzabunde (ca. 20 cm i diameter)
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Kom baconternene i en kold pande og steg dem - først 5 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tag baconternene op. Svits porrer, løg og chili i baconfedtet i ca. 3 min. Tilsæt den stegte bacon og salt og smag blandingen til. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Fordel porreblandingen på bundene sammen med ost og bag pizzaerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag