Pizza med porrer og bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g bacon i tern
  • 2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
  • 2 zittauerløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 2 spsk hakket rød chilipeber
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 forbagte pizzabunde (ca. 20 cm i diameter)
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Kom baconternene i en kold pande og steg dem - først 5 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tag baconternene op. Svits porrer, løg og chili i baconfedtet i ca. 3 min. Tilsæt den stegte bacon og salt og smag blandingen til. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Fordel porreblandingen på bundene sammen med ost og bag pizzaerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: