Pizza med rodfrugtbund
1 time
•

Vil du prøve et lækkert alternativ til den traditionelle pizzabund. Her er bunden lavet af rodfrugter, æg og ost.
Ingredienser
300 g
Groftrevne persillerødder
|
|
---|---|
700 g
Groftrevne melede kartofler
|
|
2
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
300 g
Bacon i tern
|
---|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
150 g
Skrubbede eller skrællede jordskokker i meget tynde skiver
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
549 kJ / 131 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 7,4 g |
Kulhydrat: | 9,5 g |
