Pizza med rodfrugtbund
1 time
•

Vil du prøve et lækkert alternativ til den traditionelle pizzabund. Her er bunden lavet af rodfrugter, æg og ost.
Ingredienser
300 g
Groftrevne persillerødder
|
|
---|---|
700 g
Groftrevne melede kartofler
|
|
2
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
300 g
Bacon i tern
|
---|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
150 g
Skrubbede eller skrællede jordskokker i meget tynde skiver
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10624 kJ / 2539 kcal
Næringsindhold pr. 100g
566 kJ / 135 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 20,6 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 9,8 g |
Fedt: | 49,9 % | 7,6 g |
