Pizza uova e pancetta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

8 pizzaer

Antal portioner

Pizzadej

  • 15 g gær
  • 3 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ tsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g durummel (ca. 2 dl)
  • 325 g italiensk hvedemel, fx Tipo 00 (ca. 6 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Smuldr gæren og opløs den i vandet. Tilsæt olie, honning, salt og mel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen blank og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 2 timer.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til små pizzaer (ca. ½ cm tykke). Fordel dem på to plader med bagepapir. Fordel herpå tomatsauce og ost. Lav en lille fordybning i midten og slå et æg ud heri - gentag med resten af pizzaerne. Fordel baconstykkerne på de 8 pizzaer og bag dem - til de er gyldne og æggene har sat sig. Server pizzaerne straks drysset med friskkværnet peber.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Tips

I stedet for bacon kan du bruge pancetta eller en røget, krydret og tørsaltet bacon.
Hold øje med æggene og giv dem mere eller mindre tid alt efter blommens konsistens.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag