Pizza uova e pancetta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon.

Ingredienser

8 pizzaer

Antal portioner

Pizzadej

  • 15 g gær
  • 3 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ tsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g durummel (ca. 2 dl)
  • 325 g italiensk hvedemel, fx Tipo 00 (ca. 6 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Smuldr gæren og opløs den i vandet. Tilsæt olie, honning, salt og mel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen blank og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 2 timer.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til små pizzaer (ca. ½ cm tykke). Fordel dem på to plader med bagepapir. Fordel herpå tomatsauce og ost. Lav en lille fordybning i midten og slå et æg ud heri - gentag med resten af pizzaerne. Fordel baconstykkerne på de 8 pizzaer og bag dem - til de er gyldne og æggene har sat sig. Server pizzaerne straks drysset med friskkværnet peber.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Tips

I stedet for bacon kan du bruge pancetta eller en røget, krydret og tørsaltet bacon.
Hold øje med æggene og giv dem mere eller mindre tid alt efter blommens konsistens.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: