Pizzasnitter med chorizopølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.

Ingredienser

Pizza til 12

Opskriften gælder for 1 portion

  • 3 dl vand - lillefingervarmt
  • 30 g gær
  • 2 tsk groft salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g pizzamel

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen sammen til den er let og smidig. Lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse.

Fyld

Knus de flåede tomater uden saft let og vend dem med hvidløg, olie, salt og peber og lad denne rå sauce trække 1 time.

Del dejen i to og rul hver del ud til en tynd plade, der passer til en bageplade. Læg bagepapir på 2 bageplader og drys med 1 spsk groft salt på hver bageplade. Læg den udrullede dej herpå. Drys halvdelen af osten på bundene, fordel tomatsaucen herpå og drys resten af osten over. Bag pizzaerne én ad gangen midt i ovnen. Drys med oregano lige inden serveringen.

Ved serveringen

Skær hver pizza ud i ca. 16 firkanter og fordel chorizopølse og groft snittet salat på stykkerne.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: