Ca. 10 min. ved 275° - varmluft.
Udskift pepperoni med evt. rester af stegt eller kogt kød - eller en pålægsrest. Du kan også anvende forskellige ostetyper, som trænger til at blive brugt.
10424 kJ / 2491 kcal
849 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 19,1 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 24,9 g |
Fedt: | 31,1 % | 7,1 g |
2
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
|
---|---|
2 dl
Tomatsauce
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
200 g
Pepperoni i skiver
|
|
2
Rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Tørret oregano
|