Pepperoni pizza

Pepperoni pizza

30 min
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 10 min. ved 275° - varmluft.

Pepperoni pizza
  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Rul dejen tyndt ud til 2 runde pizzabunde (ca. 30 cm i diameter).
  • Læg pizzabundene på 2 stykker bagepapir og fordel tomatsauce herpå. Fordel revet ost, pepperoni og løg på pizzaerne og drys med oregano.
  • Træk pizzaerne med bagepapiret over på de varme bageplader og bag pizzaerne i ovnen. Server straks.
Variation

Udskift pepperoni med evt. rester af stegt eller kogt kød - eller en pålægsrest. Du kan også anvende forskellige ostetyper, som trænger til at blive brugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10424 kJ / 2491 kcal

Næringsindhold pr. 100g

849 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 19,1 % 9,5 g
Kulhydrat: 49,8 % 24,9 g
Fedt: 31,1 % 7,1 g
Mere inspiration

En skøn hjemmelavet pizza - uden pepperoni, men med kartofler og masser af smag.

Kartoffelpizza
30 min
Kartoffelpizza
(39)

Ingredienser

Prøv også en {grønnere} version
Pepperoni pizza
Pizzadeje (ca. 600 g)
2
Tomatsauce
2 dl
Revet mozzarellaost
200 g
Pepperoni i skiver
200 g
Rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
2
Tørret oregano
1 spsk
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(473)