Pepperoni pizza

Pepperoni pizza

30 min
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?
Prøv en version med flere {grøntsager}
https://www.arla.dk/opskrifter/pepperoni-pizza/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 10 min. ved 275° - varmluft.

Pepperoni pizza
  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Rul dejen tyndt ud til 2 runde pizzabunde (ca. 30 cm i diameter).
  • Læg pizzabundene på 2 stykker bagepapir og fordel tomatsauce herpå. Fordel revet ost, pepperoni og løg på pizzaerne og drys med oregano.
  • Træk pizzaerne med bagepapiret over på de varme bageplader og bag pizzaerne i ovnen. Server straks.

Udskift pepperoni med evt. rester af stegt eller kogt kød - eller en pålægsrest. Du kan også anvende forskellige ostetyper, som trænger til at blive brugt.

Energiindhold for hele retten:

10424 kJ / 2491 kcal

Næringsindhold pr. 100g

849 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 19,1 % 9,5 g
Kulhydrat: 49,8 % 24,9 g
Fedt: 31,1 % 7,1 g
Mere inspiration

En skøn hjemmelavet pizza - uden pepperoni, men med kartofler og masser af smag.

Kartoffelpizza
30 min
Kartoffelpizza
(51)

Ingredienser

Pepperoni pizza
2 Pizzadeje (ca. 600 g)
2 dl Tomatsauce
200 g Revet mozzarellaost
200 g Pepperoni i skiver
2 Rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
1 spsk Tørret oregano
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(533)