Portionslasagne med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Lakselasagne er en god og nem måde at få fisk på. Prøv denne som hverdagsret til hele familien.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g grøn salat
  • 60 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laksen i 6 tynde skiver (a ca. ½ cm). Pres spinaten fri for væde. Bland spinatblade sammen med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 6 portioner. Læg lagvis i 2 smurte ovnfaste fade (a ca. 3 x 10 x 18 cm) - laks, en lasagneplade, spinat og 2 spsk pastasauce - laks, en lasagneplade, spinat og 2 spsk pastasauce - laks, en lasagneplade, spinat og resten af pastasaucen. Drys med ost og bag de 2 lasagner midt i ovnen. Lad dem trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag