Potato pancakes - kartoffelpandekager

Potato pancakes - kartoffelpandekager

45 min
Lækre, knasende sprøde potato pancakes (kartoffelpandekager). Server disse potato pancakes som snack, I spiser med fingrene. Eller lav en salatbund af fx feldsalat, fint-strimlede slikærter og lidt strimlet chili, og server de sprøde potato pancakes på toppen som en lille forret. Potato pancakes er rigtig comfort food - sprøde efter en tur i "frituren" og med smeltet ost. Så er de fleste glade.
Mere inspiration

Har du lyst til flere sprøde kartoffelsnacks?

Hash browns
20 min
Hash browns
(3)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan holde dine potato pancakes lune i ovnen ved 175° - varmluft. Du kan også stege kartoffelpandekagerne færdige i god tid og lune dem i ovnen, ca. 5 min. ved 175° - varmluft.

Tips

Du kan krydre dine potato pancakes yderligere. Prøv fx finthakket frisk chilipeber, finthakket bladselleri eller finthakket grøn peberfrugt. Lad blot fantasien råde, men husk at det, du tilsætter, skal være rimeligt tørt, da det ellers er svært at få kartoffelpandekagerne sprøde. Du kan lave lidt mindre potato pancakes - ca. 2 spsk pr. stk. Så er der ca. 14 potato pancakes.

Ingredienser