Powergrød med hindbær, mango og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl vand
  • 50 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 1½ spsk hørfrø
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 100 g frosne hindbær

Topping

Tilbehør

  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, havregryn, hørfrø, salt og kardemomme i en tykbundet gryde. Bring grøden i kog ved jævn varme og under omrøring. Kog grøden i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og tilsæt hindbær. Fordel grøden i 2 glas eller skåle. Top med mangofrugt, hytteost og pistacienødder og dryp med honning. Server grøden med mælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: