Powergrød med hindbær, mango og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl vand
  • 50 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 1½ spsk hørfrø
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 100 g frosne hindbær

Topping

Tilbehør

  • 2 dl mælk

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, havregryn, hørfrø, salt og kardemomme i en tykbundet gryde. Bring grøden i kog ved jævn varme og under omrøring. Kog grøden i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og tilsæt hindbær. Fordel grøden i 2 glas eller skåle. Top med mangofrugt, hytteost og pistacienødder og dryp med honning. Server grøden med mælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag