Powergrød med hindbær, mango og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl vand
  • 50 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 1½ spsk hørfrø
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 100 g frosne hindbær

Topping

Tilbehør

  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, havregryn, hørfrø, salt og kardemomme i en tykbundet gryde. Bring grøden i kog ved jævn varme og under omrøring. Kog grøden i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og tilsæt hindbær. Fordel grøden i 2 glas eller skåle. Top med mangofrugt, hytteost og pistacienødder og dryp med honning. Server grøden med mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: