Pull-apart kanelbrød
2 timer 35 min
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
•
Pull-apart kanelbrød er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart kanelbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd kanelbrødet lunt direkte fra ovnen.
Ingredienser
Dej
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Remonce
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Brun farin
|
|
3 spsk
Stødt kanel
|
Æg til pensling
|
---|
Glasur
1 dl
Flormelis
|
|
---|---|
2 tsk
Vand
|
Sådan gør du
Dej
Remonce
Sådan laver du pull-apart brødet
Ved servering
Vil du være i god tid og lade pull-apart kanelbrødet langtidshæve, så sæt brødet tildækket på køl, når det er samlet (i stedet for at lade det hæve). Her kan det stå 6 til 12 timer. Lad brødet stå 1- 1½ time på køkkenbordet inden afbagning.
Hvis du har et par æbler i køkkenskuffen, så skær dem i små tern og fordel dem ud på remoncen - det giver en dejlig smag!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20089 kJ / 4801 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1413 kJ / 338 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 43 g |
Fedt: | 41,7 % | 15,9 g |
Relateret video
Pull-apart kanelbrød er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden.