Pulled pork sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Pulled pork sandwich er en god måde at servere det smagfulde kød på. Server med lidt klassisk coleslaw.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade til pulled pork

  • 1 dl tomatketchup
  • 1½ spsk sød chilisauce
  • 1½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 kg nakkekam
  • 3 store finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • ½ dl vand

Tilbehør

  • 8 sandwichboller (ca. 900 g)
  • coleslaw - se link
  • 2 rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 150 g fintstrimlet icebergsalat

Indkluderet i opskriften

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade til pulled pork

Rør ketchup, chilisauce, spidskommen, koriander og salt sammen til en marinade.

Læg kødet i et ovnfast fad. Gnid marinaden godt ind i kødet, fordel løgene og hæld vand ved. Dæk med fx et låg eller alufolie og steg kødet midt i ovnen. Riv kødet fra hinanden med en gaffel og bland det godt sammen med løg og marinade.

Lun brødet og flæk det. Fordel kødet på bundene og kom coleslaw, løg og salat imellem og server.

Stegetid

Ca. 4 timer ved 150° - traditionel ovn.

Tip

Når kødet er mørt, kan du skrue ovnen op til 225° i ½ time for at få kødets overflade sprød. Eller hvis det er sommer så brug grillen.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 26040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag