Pulled pork sandwich
60+ min

Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwich er en god måde at servere det smagfulde kød på. Server med lidt klassisk coleslaw.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwich er en god måde at servere det smagfulde kød på. Server med lidt klassisk coleslaw.

Antal portioner

Marinade til pulled pork

  • 1 dl tomatketchup
  • 1½ spsk sød chilisauce
  • 1½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 kg nakkekam
  • 3 store finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • ½ dl vand

Tilbehør

  • 8 sandwichboller (ca. 900 g)
  • coleslaw - se link
  • 2 rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 150 g fintstrimlet icebergsalat

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Marinade til pulled pork

Rør ketchup, chilisauce, spidskommen, koriander og salt sammen til en marinade.

Læg kødet i et ovnfast fad. Gnid marinaden godt ind i kødet, fordel løgene og hæld vand ved. Dæk med fx et låg eller alufolie og steg kødet midt i ovnen. Riv kødet fra hinanden med en gaffel og bland det godt sammen med løg og marinade.

Lun brødet og flæk det. Fordel kødet på bundene og kom coleslaw, løg og salat imellem og server.

Stegetid

Ca. 4 timer ved 150° - traditionel ovn.

Tip

Når kødet er mørt, kan du skrue ovnen op til 225° i ½ time for at få kødets overflade sprød. Eller hvis det er sommer så brug grillen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 26040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 32 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Protein: 27 %
  • Fiber: 59,1 g
Print