Pumpkin spice latte
Pumpkin spice latte som du kender den fra hippe kaffebarer. En krydret cafe latte med sødme fra græskarsirup og -puré. Denne opskrift giver ca. ½ liter pumpkin spice sirup. Opbevar den i køleskabet, så kan du hurtigt og nemt lave pumpkin spice latte, når lysten melder sig. Græskarpuré kan købes på dåse i velassorterede supermarkeder, men du kan også nemt lave din egen ved at koge tern af græskar møre i en lille smule vand og blende det🎃🍁
Ingredienser
Pumpkin spice sirup
|
3 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
250 g
Brun farin
|
|
|
150 g
Sukker
|
|
|
100 g
Græskarpuré
|
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
|
1 tsk
Stødt allehånde
|
|
100 g
Græskarpuré
|
|
|---|---|
|
2 dl
Espressokaffe
|
|
|
1 liter
Havredrik eller mælk
|
Sådan gør du
Pumpkin spice sirup
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Græskarpuré kan købes på dåse i velassorterede supermarkeder, men du kan også nemt lave den selv ved at koge tern af græskar, fx hokkaido, møre i en lille smule vand og blende det til puré🎃
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g |
| Protein: | 0,5 g |
| Fedt: | 0,7 g |
| Kulhydrat: | 23,8 g |