Quesadilla med bønner - fyldte madpandekager
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Quesadilla med kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico, når du sætter tænderne i en lækker quesadilla!
Ingredienser
| 
                                            
                                                    1 dåse
                                                Kidneybønner (ca. 420 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    8
                                                Små majstortillaer
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Tomatsalsa
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Cherrytomater i halve
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 150 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Revet mozzarellaost
                                            
                                     | 
Dressing
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Limeskal (usprøjtet)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Friskpresset limesaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    1¼ liter
                                                Fintstrimlet icebergsalat
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2
                                                Små avocadoer (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Majskolber
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Dressing
Tips
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,7 g | 
| Protein: | 6 g | 
| Fedt: | 3,4 g | 
| Kulhydrat: | 12 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    