Quesadillas med kikærter og smeltet ost
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Quesadillas med kikærter og smeltet ost

Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold skyrdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Quesadillas med kikærter og smeltet ost

Nøglehulsmærket opskrift

Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold skyrdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.

Antal portioner
  • 1 dåse kikærter i vand
  • 8 tortillas - usødede fuldkornspandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 3 dl medium salsa - krydret tomatsauce
  • ¼ tsk groft salt
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Mozzarella 15%

Skyrdressing

  • 1 liter groft strimlet hjertesalat
  • 2 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • limefrugter i både

Fremgangsmåde:

Hæld kikærterne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af. Mos kikærterne groft med en gaffel. Læg 4 tortillapandekager på en plade med bagepapir. Fordel salsa, mosede kikærter, salt, peberfrugt og revet ost på pandekagerne. Læg de sidste 4 tortillas ovenpå og dæk med alufolie - stop det lidt ned under de fyldte quesadillas, så det ligger fast. Bag dem midt i ovnen.

Skyrdressing

Vend skyr, salt og peber sammen og smag dressingen til.

Læg en bund af salat på et stort fad og fordel de varme quesadillas ovenpå - evt. delt i halve eller kvarte. Fordel korianderen på pandekagerne og spis dem straks med iskold skyrdressing og lime.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %
Print