Quinoa-otto med hytteost og bagte rødbeder
1 time
•
&format=webp)
Vi kender risotto og måske også speltotto, men quinoa-otto er måske en lidt ny version. Men det skal gerne forklare, hvad du har i vente.....en dejlig cremet ret med grøntsager, ost og kerner. En spændende opskrift, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.
Ingredienser
Bagte rødbeder
500 g
Skrællede rødbeder i mindre stykker
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Quinoa-otto
15 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 150 g)
|
|
320 g
Quinoa - rød, sort eller en blanding
|
|
3 dl
Rødbedesaft
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hytteost
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
50 g
Hakkede cashewnødder
|
|
---|---|
50 g
Hytteost
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
Sådan gør du
Bagte rødbeder
Quinoa-otto
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 4,3 g |
Fedt: | 2,8 g |
Kulhydrat: | 9,1 g |
