Ratatouille og pasta
30 min

Ratatouille er en lækker grøntsagsgryde, der er blevet en klassiker i kraft af sammensætningen af lige præcis disse grøntsager - tomater, løg, aubergine, squash og hvidløg. Server ratatouille som tilbehør til kød, fisk, eller som her, en selvstændig vegetarisk ret med pasta og oliven til.

Ingredienser
4 personer
Ratatouille
2 spsk Olivenolie | |
---|---|
2 Grofthakkede løg (ca. 200 g) | |
4 Små hakkede fed hvidløg | |
1 Aubergine i tern (ca. 200 g) | |
1 Grøn squash i tern (ca. 200 g) | |
1 dåse Hakkede tomater (ca. 400 g) | |
4 Tomater i tern (ca. 200 g) | |
1½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
3 spsk Grofthakkede oreganoblade | |
150 g Oliven |
Tilbehør
400 g Tørret fuldkornspasta, fx penne - koges |
---|
Sådan gør du
Ratatouille
Bedømmelse
Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med 4 dl Arla Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
Lav en stor omgang ratatouille i weekenden, som du kan fryse ned. Så har du nem tilbehør til ugens aftensmad.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8541 kJ / 2041 kcal
Næringsindhold pr. 100g
365 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 13,5 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 59,9 % | 12,9 g |
Fedt: | 26,6 % | 2,6 g |