Remouladesauce
10 min
&format=webp)
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.

Ingredienser
1 portion
2 dl Creme fraiche | |
---|---|
2 dl Finthakket piccalilly | |
2 spsk Mayonnaise | |
2 spsk Æbler i meget små tern | |
2 spsk Finthakket persille |
Sådan gør du
Bedømmelse
Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2182 kJ / 521 kcal
Næringsindhold pr. 100g
866 kJ / 207 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 5,1 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 7,2 % | 3,7 g |
Fedt: | 87,7 % | 20,5 g |