Remouladesauce
10 min
•
&format=webp)
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.
Ingredienser
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 dl
Finthakket piccalilly
|
|
2 spsk
Mayonnaise
|
|
2 spsk
Æbler i meget små tern
|
|
2 spsk
Finthakket persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.
Næringsindhold
Energiindhold:
2188 kJ / 523 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 6,6 g |
Fedt: | 51,7 g |
Kulhydrat: | 9,6 g |
