Remouladesauce

10 min
Remouladesauce

Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.

Ingredienser

2 dl Creme fraiche
2 dl Finthakket piccalilly
2 spsk Mayonnaise
2 spsk Æbler i meget små tern
2 spsk Finthakket persille

Sådan gør du

  • Rør cremefraiche sammen med resten af ingredienserne.
  • Smag til og tilsæt evt. en anelse salt og/eller sukker.
  • Server remouladesauce til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.

Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2182 kJ / 521 kcal

Næringsindhold pr. 100g

866 kJ / 207 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 5,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 7,2 % 3,7 g
Fedt: 87,7 % 20,5 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/remouladesauce/