Flødedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Vi kender mormordressing, som er en sursød flødedressing. Denne flødedressing er syrlig og let salt og med dild. Også skønt cremet og fin på grønne salater, fintsnittet spidskål, dampet broccoli og lignende.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. 2½ dl

Antal portioner

Flødedressing

  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakkede friske dildkviste
  • 2 spsk koldpresset rapskimolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flødedressing

  1. Rør fløde, citronskal, -saft, salt og peber sammen i en skål.
  2. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og lad den tykne lidt.
  3. Vend dild i og smag til.
  4. Kom dressingen i en lille kande eller skål. Hæld olien på og rør forsigtigt, så der stadig er striber af olie i flødedressingen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4081 kJ / 972 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 1,9 %
  • Kulhydrat: 3,8 %
  • Fedt: 94,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag