Rillettes
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 40 min
•

Herlig smørbar "sylte" krydret med laurbærblade, salvie og nellike. Rilletten har store chancer for at blive fast inventar på julebordet, når man først har serveret den én gang.
Ingredienser
1¼ kg
Grisebov uden svær og ben
|
|
---|---|
150 g
Smør
|
|
2
Laurbærblade
|
|
5
Salvieblade
|
|
2
Hele nelliker
|
|
5
Sorte peberkorn
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Vand
|
1 spsk
Finthakket salvieblade
|
---|
Pynt
Salvieblade
|
|
---|---|
Brøndkarse
|
Tilbehør
200 g
Oliven
|
|
---|---|
100 g
Cornichoner
|
|
360 g
Ristet rugbrød
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rillettes kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet i yderligere ca. 2 døgn. Server den til julefrokosten som en anderledes sylte.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
717 kJ / 171 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 12,4 g |
Fedt: | 10 g |
Kulhydrat: | 8 g |
