Risotto med champignon

Bedømmelse

(16 vurderinger)

30 min

Risotto med champignon er hurtig og let at tilberede og resulterer i en ret med masser af smag kraft! Glæd dig til at denne lækre kobination af spinat, porre og champignon!

Ingredienser

Antal portioner
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% Cremefraiche 38%
  • 1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 350 g grofthakkede friske spinatblade
  • 200 g champignoner i kvarte
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt risene. Kog dem ved svag varme under låg i ca. 15 min. Tag gryden fra varmen og lad risene trække i 5 min. Tilsæt cremefraiche, grøntsager og krydderier og bring risottoen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme i ca. 2 min. Smag risottoen til og server den sammen med drys af revet ost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Kilde: