Risotto med champignon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

Risotto med champignon er hurtig og let at tilberede og resulterer i en ret med masser af smag kraft! Glæd dig til at denne lækre kobination af spinat, porre og champignon!

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% Cremefraiche 38%
  • 1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 350 g grofthakkede friske spinatblade
  • 200 g champignoner i kvarte
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt risene. Kog dem ved svag varme under låg i ca. 15 min. Tag gryden fra varmen og lad risene trække i 5 min. Tilsæt cremefraiche, grøntsager og krydderier og bring risottoen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme i ca. 2 min. Smag risottoen til og server den sammen med drys af revet ost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: