Risotto med tigerrejer
45 min
•
&format=webp)
Prøv denne lækre opskrift på risotto med tigerrejer, som både er nem og overskuelig. Glæd dig til at sætte tænderne i de sprødstegte tigerrejer og den cremede risotto.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt i korte strimler
|
|
2
Gulerødder i tynde, korte stave
|
|
1
Grofthakket rødløg
|
|
2 dl
Risottoris
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
16
Rå tigerrejer med halevifte
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
Både af citroner (usprøjtede)
|
---|
Sådan gør du
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7383 kJ / 1764 kcal
Næringsindhold pr. 100g
491 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 24,7 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 10,1 g |
Fedt: | 40,2 % | 5,3 g |
