Vegetariske rispapirruller
35 min
&format=webp)
Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid.

Ingredienser
4 personer
2 Æbler i tynde stænger (ca. 200 g) | |
---|---|
2 Avocadoer i tynde skiver (ca. 200 g) | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
1 Gul bede i små tynde stænger (ca. 200 g) | |
4 Gulerødder i tynde stænger (ca. 200 g) | |
1 Agurk i lange stænger (ca. 200 g) | |
1 Lille glaskål i lange stænger (ca. 200 g) | |
3 dl Ærteskud | |
150 g Fintsnittet lilla spidskål | |
150 g Salatost i lange stænger |
20 plader Rispapir (ca. 200 g) | |
---|---|
6 spsk Sød chilisauce | |
1 dl Hoisinsauce | |
1 dl Sojasauce |
Sådan gør du
Vegetariske rispapirruller
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9240 kJ / 2208 kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,1 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 15 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,8 g |