Vegetariske rispapirruller
35 min
•
Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid.
Ingredienser
|
2
Æbler i tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
2
Avocadoer i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1
Gul bede i små tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
|
4
Gulerødder i tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
|
1
Agurk i lange stænger (ca. 200 g)
|
|
|
1
Lille glaskål i lange stænger (ca. 200 g)
|
|
|
3 dl
Ærteskud
|
|
|
150 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
|
150 g
Salatost i lange stænger
|
|
20 plader
Rispapir (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
6 spsk
Sød chilisauce
|
|
|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
|
1 dl
Sojasauce
|
Sådan gør du
Vegetariske rispapirruller
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 2,3 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 15 g |