Rispapirruller med roastbeef og wasabidip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Finger food er populært - her lækre smagfulde rispapirsruller med roastbeef

Ingredienser

Antal portioner

Dip

  • ½ tsk wasabi
  • 1 dl Cheasy® Naturel 0,1%
  • 4 plader rispapir

Fyld

  • 150 g agurk i tynde strimler
  • 50 g røde snackpebere i tynde strimler
  • 25 g forårsløg i tynde strimler
  • 75 g roastbeef
  • ½ dl brøndkarse
  • ½ dl fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 limefrugt i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Dip

Tag en lille smule yoghurt og rør wasabi pastaen ud heri. Rør det i resten af yoghurten.

Kom kogende vand i et fad og lad det blive lunkent. Læg en rispapirsplade i vandet i ca. 30 sek. og lad den blive helt blød. Tag den op og læg den på et spækbræt eller din tallerken. Kom agurk, forårsløg, roastbeef, brøndkarse og mynte på pladen og fold den stramt sammen. Gentag med resten og server sammen med dip og lime.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: