Rispapirruller med roastbeef og wasabidip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Finger food er populært - her lækre smagfulde rispapirsruller med roastbeef

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dip

  • ½ tsk wasabi
  • 1 dl Cheasy® Naturel 0,1%
  • 4 plader rispapir

Fyld

  • 150 g agurk i tynde strimler
  • 50 g røde snackpebere i tynde strimler
  • 25 g forårsløg i tynde strimler
  • 75 g roastbeef
  • ½ dl brøndkarse
  • ½ dl fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 limefrugt i halve

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dip

Tag en lille smule yoghurt og rør wasabi pastaen ud heri. Rør det i resten af yoghurten.

Kom kogende vand i et fad og lad det blive lunkent. Læg en rispapirsplade i vandet i ca. 30 sek. og lad den blive helt blød. Tag den op og læg den på et spækbræt eller din tallerken. Kom agurk, forårsløg, roastbeef, brøndkarse og mynte på pladen og fold den stramt sammen. Gentag med resten og server sammen med dip og lime.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag