Rødbede-tzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg
  • bredbladet persille

Hertil

  • 400 g kyllingefilet - grillet
  • 240 g fuldkornspitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver. Skyl skiverne i koldt vand, så noget af den røde farve forsvinder. Blanchér skiverne i kogende vand i ca. 3 min. og lad dem køle af. Vend rødbedeskiverne sammen med yoghurt, hvidløg og purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Server rødbede tzatziki med kylling og pitabrød.

Tips

Undgå at få røde fingre - brug engangshandsker når du håndterer rødbeder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag