Rødbede-tzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg
  • bredbladet persille

Hertil

  • 400 g kyllingefilet - grillet
  • 240 g fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver. Skyl skiverne i koldt vand, så noget af den røde farve forsvinder. Blanchér skiverne i kogende vand i ca. 3 min. og lad dem køle af. Vend rødbedeskiverne sammen med yoghurt, hvidløg og purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Server rødbede tzatziki med kylling og pitabrød.

Tips

Undgå at få røde fingre - brug engangshandsker når du håndterer rødbeder.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: