Rødbede Tzatziki

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver. Skyl skiverne i koldt vand, så noget af den røde farve forsvinder. Blanchér skiverne i kogende vand i ca. 3 min. og lad dem køle af. Vend rødbedeskiverne sammen med yoghurt, hvidløg og purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Server rødbede tzatziki med fx godt brød og røget kød, kylling eller frikadeller.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde: