Rødbede-tzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg
  • bredbladet persille

Hertil

  • 400 g kyllingefilet - grillet
  • 240 g fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver. Skyl skiverne i koldt vand, så noget af den røde farve forsvinder. Blanchér skiverne i kogende vand i ca. 3 min. og lad dem køle af. Vend rødbedeskiverne sammen med yoghurt, hvidløg og purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Server rødbede tzatziki med kylling og pitabrød.

Tips

Undgå at få røde fingre - brug engangshandsker når du håndterer rødbeder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag