Rødbedepizza med grønkålschips
55 min
•
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.
Ingredienser
Rødbedebund
|
80 g
Solsikkekerner (ca. 1¼ dl)
|
|
|---|---|
|
250 g
Fintrevne rødbeder
|
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
|
4 spsk
Rapsolie
|
|
|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grønkålschips
|
50 g
Skyllede grønkålsblade uden stilke og ribber
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
Topping
|
75 g
Blåskimmelost
|
|
|---|---|
|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
|
1
Pære i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Rødbedebund
Grønkålschips
Topping
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1314 kJ / 314 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,5 g |
| Protein: | 10,3 g |
| Fedt: | 25,4 g |
| Kulhydrat: | 11,7 g |