Rødbedesuppe med kokosfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

En ny og spændende kombination af rødbeder, kokos og lime.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 3 skrællede rødbeder (ca. 375 g)
  • 6 skrællede gulerødder (ca. 375 g)
  • 3 små pillede fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 75 g skyllede røde linser (ca. ¾ dl)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintrevet limeskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder, gulerødder og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og linser og kog grøntsagerne ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Blend, med en stavblender, til rødbedesuppen er glat. Bring den i kog og tilsæt limesaft, salt og peber. Smag suppen til.

Kom fløden i en lille tykbundet gryde sammen med kokosmel, limeskal og salt. Bring kokosfløden i kog og smag til.

Kom rødbedesuppen i skåle og server den varme kokosfløde til. Server med ristet brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: