Rødbedesuppe med kokosfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

En ny og spændende kombination af rødbeder, kokos og lime.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 3 skrællede rødbeder (ca. 375 g)
  • 6 skrællede gulerødder (ca. 375 g)
  • 3 små pillede fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 75 g skyllede røde linser (ca. ¾ dl)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintrevet limeskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder, gulerødder og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og linser og kog grøntsagerne ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Blend, med en stavblender, til rødbedesuppen er glat. Bring den i kog og tilsæt limesaft, salt og peber. Smag suppen til.

Kom fløden i en lille tykbundet gryde sammen med kokosmel, limeskal og salt. Bring kokosfløden i kog og smag til.

Kom rødbedesuppen i skåle og server den varme kokosfløde til. Server med ristet brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: