Rødbedesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

1 timer

Savner du en opskrift på en lækker fedtfattig suppe, der både varmer og smager dejligt? Så prøv denne rødbedesuppe, med rødbede og kartoffel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 rødbeder i store tern
  • 375 g kartofler i store tern
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon (terning+vand)
  • 4 tsk rødvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rødbeder, kartofler, hvidløg og bouillon i en gryde. Bring blandingen i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Blend suppen ad flere gange (fyld kun blenderglasset halvt op). Hæld suppen tilbage i gryden og bring den atter i kog. Smag til med rødvinseddike, salt og peber.

Hæld suppen i varme bouillonkopper. Læg lidt fraiche i og drys med rødløg. Server resten af suppen i en varm skål og fraiche og rødløg i mindre skåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: