Rødbedesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Savner du en opskrift på en lækker fedtfattig suppe, der både varmer og smager dejligt? Så prøv denne rødbedesuppe, med rødbede og kartoffel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Riv ca. 100 g rødbede og sæt det til side.
  2. Skær resten af rødbederne og kartoflerne i store tern og kom dem i en gryde med hvidløg og bouillon. Bring blandingen i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 25 min.
  3. Blend suppen fx med en stavblender. Smag til med rødvinseddike, salt og peber.
  4. Bring atter suppen i kog og tilsæt de revne rødbeder. Server med cremefraice og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag