Rødbedesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

1 timer

Savner du en opskrift på en lækker fedtfattig suppe, der både varmer og smager dejligt? Så prøv denne rødbedesuppe, med rødbede og kartoffel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 rødbeder i store tern
  • 375 g kartofler i store tern
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon (terning+vand)
  • 4 tsk rødvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rødbeder, kartofler, hvidløg og bouillon i en gryde. Bring blandingen i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Blend suppen ad flere gange (fyld kun blenderglasset halvt op). Hæld suppen tilbage i gryden og bring den atter i kog. Smag til med rødvinseddike, salt og peber.

Hæld suppen i varme bouillonkopper. Læg lidt fraiche i og drys med rødløg. Server resten af suppen i en varm skål og fraiche og rødløg i mindre skåle.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: