Rødbedevafler

Rødbedevafler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Rødbedevafler - 8 stk.

Topping

  • 1 tsk rapsolie
  • 450 g champignoner i kvarte
  • 200 g strimlet savojkål eller spidskål
  • 2 røde æbler i både (ca. 250 g)
  • 1 tsk groft salt

Persille-bønnepesto

Pynt

  • blade af bredbladet persille

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Rødbedevafler

  1. Bland mel, bagepulver og salt i en skål og pisk æg og mælk i. Tilsæt ost og revne rødbeder og pisk dejen igennem.
  2. Varm et vaffeljern godt op - kraftig varme, hvis du har regulering.
  3. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet - helt ud til kanten. Pres vaffeljernet helt sammen og bag vaflen ca. 2 min.
  4. Bag resten af vaflerne og hold dem lune i ovnen (ca. 175° - varmluft) på plader med bagepapir.

Topping

  1. Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 5 min.
  2. Tilsæt savojkål og svits i ca. 2 min. Kom æbler og salt i toppingen, vend godt rundt og smag til.

Persille-bønnepesto

  1. Kør bønner, vand, ost, persille og salt i en foodprocessor i ca. 1 min. til en ensartet pesto. Smag til.
  2. Server pestoen sammen med de lune rødbedevafler og toppingen.

Tip

I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9058 kJ / 2165 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 66,3 g
  • Protein: 24,4 %
  • Kulhydrat: 45,2 %
  • Fedt: 30,4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag