Rødbedevafler
45 min
•
Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.
Ingredienser
Rødbedevafler - 8 stk.
200 g
Grahamsmel
|
|
---|---|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3
Æg
|
|
2 dl
Mælk
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
|
350 g
Fintrevne rødbeder
|
Topping
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
200 g
Strimlet savojkål eller spidskål
|
|
2
Røde æbler i både (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Persille-bønnepesto
1 dåse
Afdryppede, skyllede cannellinibønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
75 g
Revet tex mex ost
|
|
½ liter
Blade og bløde stilke af bredbladet persille
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Pynt
Blade af bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Rødbedevafler
Topping
Persille-bønnepesto
I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9178 kJ / 2194 kcal
Næringsindhold pr. 100g
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 23,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 10,6 g |
Fedt: | 28,3 % | 2,9 g |