I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
9081 kJ / 2170 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 24,4 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 29,2 % | 2,9 g |
Grahamsmel
|
200 g |
---|---|
Bagepulver
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Æg
|
3 |
Mælk
|
2 dl |
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
100 g |
Fintrevne rødbeder
|
350 g |
Rapsolie
|
1 tsk |
---|---|
Champignoner i kvarte
|
450 g |
Strimlet savojkål eller spidskål
|
200 g |
Røde æbler i både (ca. 250 g)
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Afdryppede, skyllede cannellinibønner (ca. 240 g)
|
1 dåse |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
75 g |
Blade og bløde stilke af bredbladet persille
|
½ liter |
Groft salt
|
¼ tsk |
Blade af bredbladet persille
|
---|