Rødfisk med lun grønkålssalat

30 min Hovedret

En hel fisk....det er flot, og den er fuld af smag og saftighed. Til fisken er der en lækker grønkålssalat med æble-peberrodsdressing....en ren c-vitaminbombe.

Rødfisk med lun grønkålssalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19967 kJ / 4772 kcal

Energifordeling:
Fiber: 51,6 g
Protein: 14,1 %
Kulhydrat: 38,8 %
Fedt: 47,1 %
Tip

Du kan bruge rødfiskefilet uden skind, eller en anden fast hvid fisk - beregn ca. 500 g filet. Læg fiskefileterne på en plade med bagepapir. Pensl med smør, fordel citronskiverne og drys med salt. Bag filetstykkerne ved 250° - varmluft i 8-10 min., eller til fisken lige er gennembagt.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser