Rodfrugtmos med persille
20 min
•
Dejlig mos af knoldselleri, persillerøder og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.
Ingredienser
|
1
Skrællet knoldselleri i grove stykker (ca. 600 g)
|
|
|---|---|
|
5
Persillerødder i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
|
300 g
Melede kartofler i grove stykker
|
|
|
1 liter
Vand
|
|
|
50 g
Smør
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Grofthakket bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
284 kJ / 68 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,8 g |
| Protein: | 1,3 g |
| Fedt: | 3 g |
| Kulhydrat: | 8,9 g |