Rodfrugtmos med persille
20 min
•
&format=webp)
Dejlig mos af knoldselleri, persillerøder og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.
Ingredienser
1
Skrællet knoldselleri i grove stykker (ca. 600 g)
|
|
---|---|
5
Persillerødder i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
300 g
Melede kartofler i grove stykker
|
|
1 liter
Vand
|
|
50 g
Smør
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
284 kJ / 68 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,8 g |
Protein: | 1,3 g |
Fedt: | 3 g |
Kulhydrat: | 8,9 g |
