Rodfrugtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Masser af sunde, dejlige rodfrugter! Passer godt til stort set alt slags kød.

Ingredienser

Antal portioner

Timianmarinade

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk vand
  • 3 spsk friske timianblade
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Hertil:

  • 400 g stegt kylling
  • 800 g bagte kartofler i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Timianmarinade

Pisk alle ingredienserne sammen i en stor skål.

Kom gulerødder og persillerødder i kogende vand tilsat salt. Bring grøntsagerne i kog og tag gryden af varmen. Tilsæt bladselleri og hæld alle grøntsagerne til afdrypning i en sigte. Vend dem derefter i timianmarinaden og stil grøntsagerne tildækket i køleskabet i ca. ½ time - vend i dem af og til. Lad osten dryppe af og bland den forsigtigt sammen med grøntsagerne. Smag rodfrugtsalaten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: