Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(67 vurderinger)

30 min

Sprød rødkålssalat med masser af syre og umami.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Buffetret til 8

Antal portioner

Marineret rødkål

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • ½ dl æbleeddike

Pynt

  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marineret rødkål

Vend rødkål sammen med eddike og stil det på køl i ca. 20 min.

Skær skal og hinder af appelsinen - følg frugtens form. Skær langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med. Skræl gulerødderne og fjern top og bund. Lav lange brede strimler, brug fx en tyndskræller (ca. 100 g i alt). Vend halvdelen af alle ingredienserne sammen med den marinerede rødkål, brug resten til pynt. Pynt med friskkværnet peber.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag