Rødkålssalat med pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 3 skrællede pærer i tynde både, fx fondante (ca. 300 g)

Hertil

  • 1½ kg revelsben eller ribbenssteg
  • 1½ kg faste kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Server resten af dressingen til rødkålssalaten.

Tip

I stedet for tyttebærsyltetøj kan man bruge tranebærkompot - se link.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: