Rødkålssalat med pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 3 skrællede pærer i tynde både, fx fondante (ca. 300 g)

Hertil

  • 1½ kg revelsben eller ribbenssteg
  • 1½ kg faste kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Server resten af dressingen til rødkålssalaten.

Tip

I stedet for tyttebærsyltetøj kan man bruge tranebærkompot - se link.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag