Rødkålssalat med pærer

Bedømmelse

(4 vurderinger)

45 min

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 3 skrællede pærer i tynde både, fx fondante

Hertil

  • 1½ kg revelsben eller ribbenssteg
  • 1½ kg faste kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Server resten af dressingen til rødkålssalaten.

Tip

I stedet for tyttebærsyltetøj kan man bruge tranebærkompot - se link.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16090 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde: