Rødkålssalat med pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 3 skrællede pærer i tynde både, fx fondante (ca. 300 g)

Hertil

  • 1½ kg revelsben eller ribbenssteg
  • 1½ kg faste kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Server resten af dressingen til rødkålssalaten.

Tip

I stedet for tyttebærsyltetøj kan man bruge tranebærkompot - se link.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: