Rødkålssalat med pærer
45 min

Rødkålssalat med pærer

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødkålssalat med pærer

En rødkålssalat med tyttebærsyltetøj, tynde både af pærer og en dressing af syrnet fløde.

Antal portioner
  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 3 skrællede pærer i tynde både, fx fondante

Hertil

  • 1½ kg revelsben eller ribbenssteg
  • 1½ kg faste kartofler

Fremgangsmåde:

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Server resten af dressingen til rødkålssalaten.

Tip

I stedet for tyttebærsyltetøj kan man bruge tranebærkompot - se link.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16090 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %
Print