Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødkål, eddike og salt sammen. Lad kålen trække i ca. 10 min. Tilsæt ost, pesto og pinjekerner. Smag til.

Tip

Server evt. salaten til stegt andebryst eller svinekoteletter.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 72 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag