Rødkålssalat med pesto og pinjekerner
30 min

Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Vend rødkål, eddike og salt sammen. Lad kålen trække i ca. 10 min. Tilsæt ost, pesto og pinjekerner. Smag til.

Tip

Server evt. salaten til stegt andebryst eller svinekoteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 72 %
Print