Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødkål, eddike og salt sammen. Lad kålen trække i ca. 10 min. Tilsæt ost, pesto og pinjekerner. Smag til.

Tip

Server evt. salaten til stegt andebryst eller svinekoteletter.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag