Rødkålssalat med pesto og pinjekerner - Opskrifter - Arla

Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødkål, eddike og salt sammen. Lad kålen trække i ca. 10 min. Tilsæt ost, pesto og pinjekerner. Smag til.

Tip

Server evt. salaten til stegt andebryst eller svinekoteletter.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 72 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: