Rødkålssalat med pesto og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødkål, eddike og salt sammen. Lad kålen trække i ca. 10 min. Tilsæt ost, pesto og pinjekerner. Smag til.

Tip

Server evt. salaten til stegt andebryst eller svinekoteletter.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 72 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: