Rødvinskogte figner
Rødvinskogte figner er både velsmagende og oplagte at hygge sig med, når de tørrede figner lokker på hylderne. Rødvinskogte figner er virkelig lækre og velsmagende, og så kan de forberedes i god tid. Har du masser af figner, så lav en stor portion - så har du både et dejligt tilbehør til ost, salater og den hurtige snack. Rødvinskogte figner gør det også godt som den hurtige dessert, når der pludselig skal forkæles - prøv fx at servere dem med græsk inspireret yoghurt og flydende honning. Rødvinskogte figner har virkelig mange anvendelsesmuligheder - og de smager skønt alle sammen.
Ingredienser
Rødvinskogte figner
|
½ liter
Rødvin, fx côtes du rhône (ca. liter)
|
|
|---|---|
|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1
Stykke citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1
Stjerneanis
|
|
|
500 g
Tørrede figner
|
Sådan gør du
Rødvinskogte figner
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
At rødvinskogte figner smager skønt som tilbehør til et ostebord?
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1169 kJ / 279 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 8,1 g |
| Protein: | 2,6 g |
| Fedt: | 1 g |
| Kulhydrat: | 64 g |