Røget hellefisk i kalvebouillon
45 min
•
Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche. Det er måske ikke en klassisk sammensætning, men prøv og bliv overbevist om, at det er godt. Fantastisk nem og lækker gæstemad, hvor hellefisk og peberrod går op i en højere enhed. Og så er det ovenikøbet både nemt og hurtigt.
Ingredienser
Peberrodscreme
|
1½ dl
Creme fraiche eller 38%
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Røget hellefisk i kalvebouillon
|
20 g
Smør - smeltet
|
|
|---|---|
|
6 skiver
Røget hellefisk
|
|
|
1½ dl
Kalvebouillon
|
Pynt
|
Høvlet frisk peberrod
|
|
|---|---|
|
Karse i små buketter
|
Tilbehør
|
150 g
Ristet rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Peberrodscreme
Røget hellefisk i kalvebouillon
Ved servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for røget hellefisk kan du bruge røget laks.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
716 kJ / 171 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 7,5 g |
| Fedt: | 11,5 g |
| Kulhydrat: | 9,6 g |