Røræg med lufttørret skinke

Bedømmelse

(23 vurderinger)

30 min

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.

Ingredienser

Antal portioner
  • friskkværnet peber
  • 100 g radiser i tynde skiver
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde og salt sammen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Hæld æggeblandingen i og lad den stivne ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - til blandingen er stivnet men stadig blød og cremet.

Ved serveringen

Krydr røræggene med friskkværnet peber. Fordel herpå radisser og skinke. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 68 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: