Røræg med lufttørret skinke - Opskrifter - Arla

Røræg med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.

Ingredienser

Antal portioner

  • friskkværnet peber
  • 100 g radiser i tynde skiver
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde og salt sammen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Hæld æggeblandingen i og lad den stivne ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - til blandingen er stivnet men stadig blød og cremet.

Ved serveringen

Krydr røræggene med friskkværnet peber. Fordel herpå radisser og skinke. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: