Røræg med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.

Ingredienser

Antal portioner
  • friskkværnet peber
  • 100 g radiser i tynde skiver
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde og salt sammen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Hæld æggeblandingen i og lad den stivne ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - til blandingen er stivnet men stadig blød og cremet.

Ved serveringen

Krydr røræggene med friskkværnet peber. Fordel herpå radisser og skinke. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 68 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: