Røræg med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • friskkværnet peber
  • 100 g radiser i tynde skiver
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde og salt sammen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Hæld æggeblandingen i og lad den stivne ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - til blandingen er stivnet men stadig blød og cremet.

Ved serveringen

Krydr røræggene med friskkværnet peber. Fordel herpå radisser og skinke. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag