Rosa chokolademousse
60+ min

Rosa chokolademousse

Pynt desserten smag og humør. Slik, friske bær eller chokolade er altid et hit.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rosa chokolademousse

Pynt desserten smag og humør. Slik, friske bær eller chokolade er altid et hit.

Opskriften gælder for 15 personer

Fremgangsmåde:

Pisk fløden. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad eller i mikroovnen. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Tilsæt chokoladen under kraftig omrøring. Bland først lidt af den piskede fløde i - og tilsæt resten lidt efter lidt. Rør frugtfarve i. Hæld moussen i små glas. Lad dem stå i køleskabet i 2-3 timer. Pynt fx med krymmel eller mørk chokolade i mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %
Print