Rosa chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Pynt desserten smag og humør. Slik, friske bær eller chokolade er altid et hit.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 15 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad eller i mikroovnen. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Tilsæt chokoladen under kraftig omrøring. Bland først lidt af den piskede fløde i - og tilsæt resten lidt efter lidt. Rør frugtfarve i. Hæld moussen i små glas. Lad dem stå i køleskabet i 2-3 timer. Pynt fx med krymmel eller mørk chokolade i mindre stykker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag