Rosa chokolademousse

Bedømmelse

(6 vurderinger)

60+ min

Pynt desserten smag og humør. Slik, friske bær eller chokolade er altid et hit.

Ingredienser

Opskriften gælder for 15 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad eller i mikroovnen. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Tilsæt chokoladen under kraftig omrøring. Bland først lidt af den piskede fløde i - og tilsæt resten lidt efter lidt. Rør frugtfarve i. Hæld moussen i små glas. Lad dem stå i køleskabet i 2-3 timer. Pynt fx med krymmel eller mørk chokolade i mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde: