Rosastegt skinkeculotte
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Opskriften på rosastegt skinkeculotte har det hele. Lækkert kød, velsmagende brun sauce, dejlige ovnkartofler og smagsfyldt kryddersmør! Prøv den!
Ingredienser
Kryddersmør
|
25 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4 spsk
Hakket frisk krydderurter fx kruspersille eller rosmarin
|
Skinkeculotte
|
1
Skinkeculotte
|
|
|---|---|
|
2 dl
Vand
|
Sauce
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Saucejævner
|
|
|
Kulør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Kryddersmør
Skinkeculotte
Sauce
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
760 kJ / 182 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,1 g |
| Protein: | 12,3 g |
| Fedt: | 14,1 g |
| Kulhydrat: | 1,7 g |