Rosenkål- og æblesalat

Bedømmelse

(10 vurderinger)

30 min

Dejlig efterårssalat af rosenkål og æbler - smager skønt til hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • æbler i tynde både

Hertil

  • 250 g kogt hamburgerryg
  • 120 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rosenkålen snittes fint og æblerne rives på det grove råkostjern. Saften af ½ citron og ½ appelsin kommes over. Fløden piskes til et let skum og smages til med sennep og sukker. Rosenkål og æbler vendes i flødeblandingen. Pynt med æblebåde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde: