Rosenkål- og æblesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Dejlig efterårssalat af rosenkål og æbler - smager skønt til hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • æble i tynde både

Hertil

  • 250 g kogt hamburgerryg
  • 120 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rosenkålen snittes fint og æblerne rives på det grove råkostjern. Saften af ½ citron og ½ appelsin kommes over. Fløden piskes til et let skum og smages til med sennep og sukker. Rosenkål og æbler vendes i flødeblandingen. Pynt med æblebåde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: