Rosenkål- og æblesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Dejlig efterårssalat af rosenkål og æbler - smager skønt til hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • æble i tynde både

Hertil

  • 250 g kogt hamburgerryg
  • 120 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rosenkålen snittes fint og æblerne rives på det grove råkostjern. Saften af ½ citron og ½ appelsin kommes over. Fløden piskes til et let skum og smages til med sennep og sukker. Rosenkål og æbler vendes i flødeblandingen. Pynt med æblebåde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: