Rosmarin- og grapemousse

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 1 grapefrugt i fileter (dvs. uden hinder)

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Varm grapesaften forsigtigt, den må ikke koge. Tilsæt sukker til den varme saft og rør indtil det smelter. Tilsæt hakket rosmarin og lad saften hvile i ca. 5 min. Smelt husblas sammen med det vand, der hænger ved, i den varme saft. Lad den køle helt af. Pisk fløden stiv og vend flødeskum og skyr med grapesaften. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med grapefileter.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde: