Rosmarin- og grapemousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 1 grapefrugt i fileter (dvs. uden hinder)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Varm grapesaften forsigtigt, den må ikke koge. Tilsæt sukker til den varme saft og rør indtil det smelter. Tilsæt hakket rosmarin og lad saften hvile i ca. 5 min. Smelt husblas sammen med det vand, der hænger ved, i den varme saft. Lad den køle helt af. Pisk fløden stiv og vend flødeskum og kvark med grapesaften. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med grapefileter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag