Rosmarin- og grapemousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 1 grapefrugt i fileter (dvs. uden hinder)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Varm grapesaften forsigtigt, den må ikke koge. Tilsæt sukker til den varme saft og rør indtil det smelter. Tilsæt hakket rosmarin og lad saften hvile i ca. 5 min. Smelt husblas sammen med det vand, der hænger ved, i den varme saft. Lad den køle helt af. Pisk fløden stiv og vend flødeskum og kvark med grapesaften. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med grapefileter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag