Rosmarin- og grapemousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 1 grapefrugt i fileter (dvs. uden hinder)

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Varm grapesaften forsigtigt, den må ikke koge. Tilsæt sukker til den varme saft og rør indtil det smelter. Tilsæt hakket rosmarin og lad saften hvile i ca. 5 min. Smelt husblas sammen med det vand, der hænger ved, i den varme saft. Lad den køle helt af. Pisk fløden stiv og vend flødeskum og kvark med grapesaften. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med grapefileter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: