Panna cotta med passionslåg
4 timer 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Panna cotta er en af de store italienske klassikere. Panna cotta betyder kogt fløde, og det er det det er. Kogt fløde med smag, der bliver sat med husblads. Her bliver den serveret med et flydende låg af passionsfrugt. Derfor har denne panna cotta også et mere frisk udtryg. Panna cotta er både let at lave og let at servere. Du kan klare både tilberedning og anretning inden gæsterne kommer, så det bare er at tage panna cottaen ud fra køl, og server den for dine gæster.
Ingredienser
Panna cotta
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Sukker
|
Passionsfrugtscoulis
6
Passionsfrugter (ca. 100 g)
|
|
---|---|
100 g
Friskpresset appelsinsaft
|
|
50 g
Sukker
|
Sådan gør du
Panna cotta
Passionsfrugtcoulis
Du kan lave hele desserten klar - så du på dagen bare skal servere portionsglassene for dine gæster.
I stedet for passionsfrugtscoulis kan du bruge fx friske bær, når der er sæson.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9856 kJ / 2356 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1169 kJ / 279 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 2,7 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 20,3 g |
Fedt: | 67,8 % | 21,4 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas