Panna cotta med passionslåg

Panna cotta med passionslåg

60+ min Dessert
Panna cotta er en af de store italienske klassikere. Panna cotta betyder kogt fløde, og det er det det er. Kogt fløde med smag, der bliver sat med husblads. Her bliver den serveret med et flydende låg af passionsfrugt. Derfor har denne panna cotta også et mere frisk udtryg. Panna cotta er både let at lave og let at servere. Du kan klare både tilberedning og anretning inden gæsterne kommer, så det bare er at tage panna cottaen ud fra køl, og server den for dine gæster.
Mere inspiration

Panna cotta med anden topping

Panna cotta
60+ min
Panna cotta
(165)
Velbekomme!
Forbered i god tid

Du kan lave hele desserten klar - så du på dagen bare skal servere portionsglassene for dine gæster.

Variation

I stedet for passionsfrugtscoulis kan du bruge fx friske bær, når der er sæson.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2473 kJ / 2473 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1227 kJ / 293 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 2,8 % 2 g
Kulhydrat: 28,6 % 20,7 g
Fedt: 68,6 % 22,8 g

Ingredienser