Risalamande med passionsfrugt og krokant

Risalamande med passionsfrugt og krokant

60+ min Dessert
Risalamande med passionsfrugt og krokant er et lækkert alternativ til den klassiske juledessert. Risalamanden kan også sagtens serveres til andre anledninger end jul - prøv fx at sætte den på menuen mortens aften.
Mere inspiration

Her har du opskriften på den traditionelle risalamande - velkendt og tryg.

Velbekomme!
Tips

Du kan servere risalamanden med en appelsinsauce, hvis du ikke kan få fat på passionsfrugter. Brug 1,5 dl appelsinsaft i stedet for passionsfrugterne. Husk at putte en hel smuttet mandel i risalamanden, hvis du serverer den juleaften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19005 kJ / 4542 kcal

Næringsindhold pr. 100g

724 kJ / 173 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 8,7 % 3,7 g
Kulhydrat: 40,5 % 17,2 g
Fedt: 50,8 % 10 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise