Røsti med ostecreme og koldrøget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Kartoffelrøsti og laks serveret med ostecreme af blå ost, frugt og porre.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 10 kartofler (ca. 700 g)
  • 1¾ tsk groft salt
  • ½ tsk hvid peber
  • 50 g smør

Ostecreme

Til servering

  • 20 skiver koldrøget laks (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Bland kartoffel, salt og peber i en skål. Varm smørret i en stegepande. Læg kartoffel i små portioner i panden og tryk dem tynde med en spatel. Steg røstierne ved jævn varme ca. 3 min., på hver side, indtil de er gyldenbrune.

Ostecreme

Mos osten med en gaffel. Bland ost, cremefraiche og citronsaft i en skål. Del æbler og pærer og fjern kernehusene. Skær æbler, pærer og porrer i tynde skiver. Vend forsigtigt frugt og porrerne i ostecremen. Smag til med salt og peber.

Server røstierne friskstegte med ostecremen og koldrøget laks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag