Røsti med ostecreme og koldrøget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Kartoffelrøsti og laks serveret med ostecreme af blå ost, frugt og porre.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 10 kartofler (ca. 700 g)
  • 1¾ tsk groft salt
  • ½ tsk hvid peber
  • 50 g smør

Ostecreme

Til servering

  • 20 skiver koldrøget laks (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Bland kartoffel, salt og peber i en skål. Varm smørret i en stegepande. Læg kartoffel i små portioner i panden og tryk dem tynde med en spatel. Steg røstierne ved jævn varme ca. 3 min., på hver side, indtil de er gyldenbrune.

Ostecreme

Mos osten med en gaffel. Bland ost, cremefraiche og citronsaft i en skål. Del æbler og pærer og fjern kernehusene. Skær æbler, pærer og porrer i tynde skiver. Vend forsigtigt frugt og porrerne i ostecremen. Smag til med salt og peber.

Server røstierne friskstegte med ostecremen og koldrøget laks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: