Rouladebrød
2 timer 30 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.
Ingredienser
Dej
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
50 g
Gær
|
|
200 g
Blødt smør
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
550 g
Hvedemel
|
Fyld
3 spsk
Kakaopulver
|
|
---|---|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18302 kJ / 4374 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1406 kJ / 336 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,3 % | 6 g |
Kulhydrat: | 54,5 % | 45,1 g |
Fedt: | 38,2 % | 14,5 g |