Rugbrødscrunch og druer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Den lille sult kan stilles med denne snack der har en god bund af rugbrød, lidt friske frugter og god mørk chokolade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g rugbrød i mindre stykker
  • 2 spsk muscovadosukker

Pynt

  • mørk chokolade (ca. 70% kakao) i flager

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rugbrødet på en plade med bagepapir og tør det midt i ovnen - til det er sprødt. Lad det køle af og hak det groft sammen med sukkeret.

Server det syrnede produkt med rugbrødscrunch og druer på toppen. Pynt med chokolade og server.

Tørretid

Ca. 1½ time ved 100°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: