Rugflagedrys til koldskål

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

Med hjemmelavet mysli i baghånden har du et nemt mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 spsk rapsolie
  • 2½ dl rugflager
  • 1½ spsk rørsukker
  • 1 tsk knust engelsk lakrids

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Steg rugflager, sukker og lakrids ved jævn varme i ca. 7 min. - vend af og til. Lad rugflagerne køle af på bagepapir.

Server koldskålen med drys af rugflager.

Tip

Gem drysset i en lukket emballage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde: